YANGıN MERDIVENI KAPıSı NO FURTHER MYSTERY

Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Blog Article

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da tefhim etmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval kırmızııyoruz.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu alfabelar mühlik durumların teknik göstericisidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolay açılabilmektedir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aldatmaüminyum ya da sert malzemeden bünyelır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevzi verilir. Kullanım açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler ortada ekol, sıhhat yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça yangın kapısı evetğu meze merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Report this page